Giv dine krøller den bedste pleje

Krøllet hår er en smuk og unik hårtype, men det kan også være udfordrende at tage sig af. Det er vigtigt at forstå, hvordan man plejer og styler krøllet hår for at få det bedste resultat. Her er nogle tips til at tage sig af krøllet hår og holde det sundt og smukt.

Krøllet hår har en tendens til at være tørt, så det er vigtigt at bruge produkter, der hjælper med at opretholde fugtigheden i håret. Brug en fugtgivende shampoo og balsam, der er specielt formuleret til krøllet hår, for at hjælpe med at holde håret sundt og glansfuldt.

Vores Wake Up Curl serie indeholder shampoo, balsam, cream og spray

Brug en bredtandet kam eller fingerspidserne til at rede håret.

Krøllet hår er mere tilbøjeligt til at blive beskadige, når det bliver børstet, så det er bedst at bruge en bredtandet kam eller fingerspidserne til at rede håret, når det er vådt. På den måde kan du undgå at trække i håret og beskadige krøllerne. Efter du har redt dit våde hår, er det vigtig at du sørger for at krammet håret, så dine krøller samler sig igen. Til dette kan du bruge vores Wake Up Curl Cream, som blødgør og forsegler hårstråenes yderste lag, og modvirker at håret filtrer.

Brug en bomulds t-shirt og en diffuser, når du tørrer dit hår

Først er fremmest anbefaler vi at du skifter dit traditionelle håndklæde ud med en bomulds t-shirt, da dette vil bevare krøllernes struktur, hvor et traditionelt håndklæde vil fjerne den fugt dine krøller har brug for. Når du tørrer dit hår med en hårtørrer, kan det få krøllerne til at miste form. For at dette ikke sker, er det vigtig at fugte sit hår godt inden brugen af en diffuser, derfor anbefaler vi at du bruger vores Wake Up Curl Cream, som tilfører fugt til håret. Brug altid en diffuser, der er designet til at bevare krøllerne, og tør dit hår på en lav varmeindstilling.

Husk at bruge en varmebeskyttende spray inden du bruger varmeredskaber. Her kan vi anbefale vores Breakage Stop Thermal Protector, som er designet til at beskytte dit hår mod UV stråler og varme. Denne spray er ligeledes velegnet til de solrige dage, hvor UV-stråler kan beskadige dit hår. Det er ikke kun kroppen der har brug for beskyttelse mod solen, det har dit hår også.

Som et sidste finish efter du har brugt en diffuser til at tørre dit hår, kan du med fordel bruges vores Wake Up Curl Spray, som giver din krøller ekstra struktur og hold hele dagen. Med disse produkter undgå du at beskadige dit hår og bevare de smukke krøller.

Produkter der er specielt gode til krøllet hår

Brug produkter, der er specielt formuleret til krøllet hår, som vores Wake Up Curl Serie. Der er mange forskellige hårprodukter, der er specielt formuleret til krøllet hår. Disse produkter kan hjælpe med at opretholde fugtigheden i håret og give det mere definition og volumen. Overvej også at bruge en leave-in conditioner eller en olie for at pleje og style dit hår.

Et sidste tip er at få regelmæssige klipninger

Selvom det kan være svært at tage sig af krøllet hår, kan det se fantastisk ud, når det er sundt og velplejet. Regelmæssige klipninger kan være med til at give nyt liv til dine krøller. Det hjælper nemlig med at fjerne beskadigede ender og fremmer dermed din hårvækst.