Hvilken hårfarve passer mig?

Når det kommer til at bestemme hvilken hårfarve der passer til dig, er der mange beslutninger at overveje. Der er en del tanker, der går ind i at bestemme din hårfarve. Det kan være en kompliceret proces, men det behøver det ikke at være.

Vi hos NATURIGIN har nemlig sammensat en guide for at sikre, at du finder en hårfarve, som passer dig perfekt. Først og fremmest er det vigtigt at finde en hårfarve, der matcher både din hudfarve og din huds undertone. I denne vejledning skal vi arbejde med to forskellige undertoner; varm og kølig.

Karakteristik af de to forskellige undertoner

Kold undertone: Hvis du har en kølig undertone, er du sandsynligvis født med sort, kølig blond eller jordbær blond hårfarve. Blå, grå, blågrønne øjne ledsager ofte folk med en kølig undertone. Årene på mennesker med en kølig undertone er blå, og hudtonen er ofte lys med en gul eller lyserød undertone. Mennesker født med en kølig undertone bliver ikke nær så let solbrune.

Varm undertone: Folk med varme undertoner er ofte præget af deres grønne, hasselbrune, varmebrune eller mørkebrune øjne. Deres naturlige hårfarve er generelt mørkebrune eller lyse guldbrune. Personer med varme undertoner har ofte en mere grønlig nuance i deres årer. Din hudfarve har en olivenbase eller en gylden base, og du får hurtigt en brunere kulør.

Find din hårfarve

Når du har bestemt din undertone, er det tid til at finde den hårfarve, der vil passe best til din hudfarve:

Hvis din hud har en kølig undertone, skal du gå efter hårfarver med ashy blond, platinblond eller brune og sorte farver. Et godt match ville for eksempel være NATURIGINs Extreme Ash Blonde 11.2 hårfarve. Denne hårfarve føjer kølig og blond farve til dit hår og kan til fordel bruges til at lave highlights i dit hår. NATURIGINs Light Ash Blonde 8.1 er desuden et godt match, hvis du vil have en cool, men en mørkere hårfarve end Extreme Ash Blonde 11.2. Muligheden for meget mørk farve er også noget, der vil komplimentere dig. NATURIGINs Black 2.0 ville derfor være en god pasform. Denne hårfarve tilføjer en intens og dyb sort farve.

Hvis du har en varm undertone, skal du gå efter farver som gylden beige, karamel og honning, da disse farver passer til dig og din hårfarve. Hvis du er til lyst hår er NATURIGINs Beige Golden Blonde 10.3 et godt match for dig, da det tilføjer en lys blond farve til dit hår med smukke gyldne toner.Hvis du er til et udseende, der tilføjer nogle mørkere toner, vil NATURIGINs Natural Medium Blonde 7.0 sandsynligvis være det, du leder efter. Hårfarven har en mørk gylden farve med varme honningtoner. Endelig, hvis et endnu mørkere og brunt look appellerer til dig, vil Light Chocolate Brown 5.0 også være en ideel løsning. Endelig er det vigtigt at huske, at vi alle er forskellige og har forskellige idéer om hvad der ser godt ud, så husk at det vigtigste er at finde en hårfarve, som matcher dig bedst som individ.