Naturlige olier og ekstrakter i hårfarve

Når håret farves hjemme eller hos frisøren, udsættes håret for en hård proces. Hvert hårstrå åbnes, så farven kan absorberes, herefter lukkes hårstrået igen.
For at sikre, at denne proces er så skånsom som muligt, og at håret er styrket og sundt efter farvningen, indeholder hver NATURIGIN hårfarve 12 naturlige og økologiske ingredienser.
Det er vigtigt, at håret tilføres næringsstoffer, styrkes og beskyttes. Læs her, hvordan de 12 naturlige olier og ekstrakter præcist opnår dette.

Fordelene ved nærende ingredienser i hårfarve

Aloe vera, sheasmør, hvedeekstrakt og ferskenkerneolie er ingredienser, der hjælper med at give næring til håret. De fire ingredienser fugter håret og hovedbunden, så næringsstofferne bedre kan optages, og håret føles blødere.

Alle fire ingredienser har unikke kvaliteter, der styrker håret under farveprocessen.

Fordelene ved aloe vera for håret

Aloe vera er en sand allrounder. Den indeholder enzymer, som kan stimulere hårvæksten. Det kan derfor fremme et sundt miljø i hovedbunden og sikre et smukt og stærkt hår. Den kan også forbedre blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket støtter hårsækkene og fremmer væksten af nyt hår.


Den beroliger også hovedbunden. Aloe vera har antiinflammatoriske og kølende egenskaber, som kan lindre en irriteret eller kløende hovedbund. Det kan hjælpe med at forbedre hovedbundstilstande som skæl, psoriasis og tør hovedbund og skabe et mere behageligt miljø for sund hårvækst.


Aloe vera nærer og fugter. Det er et naturligt fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det hjælper med at holde på fugten. Det kan nære håret på en vidunderlig måde og gøre det blødere, mere skinnende og lettere at rede ud.


Det reducerer også hårbrud og spaltede spidser. Den gode ernæringsprofil i aloe vera, som er rig på vitaminer (A, C og E) og mineraler, er med til at styrke hårstråene og reducere knækket hår og spaltede spidser. Det bidrager til dit hårs generelle sundhed og til at bevare dets længde.

Fordelene ved sheasmør til håret

Sheasmør er en sand mirakelkur for dit hår! Det giver det intensiv fugt og nærer det som intet andet. De rige fedtsyrer og A- og E-vitaminerne i sheasmør er ægte allroundere. De hjælper dit hår med at holde på fugten og gør det blødt, smidigt og gennemfugtet.
Reducerer krus og forbedrer håndterbarheden: De blødgørende egenskaber i sheasmør udglatter hårets skællag og reducerer krus og sammenfiltring. Det gør dit hår mere medgørligt og lettere at style - en drøm.


Beskytter mod varme- og miljøskader: Sheasmør danner en beskyttende barriere på hårstråene og beskytter dem mod de skadelige virkninger af varmestylingsredskaber og miljøforurenende stoffer. Det kan hjælpe med at forhindre fugttab og minimere forekomsten af spaltede spidser - for et sundt, skinnende hår.


Sheasmør er en ægte allrounder! Det beroliger hovedbunden og fremmer et sundt miljø. Det gør det perfekt til alle, der lider af irriteret hovedbund. Men det er ikke alt: Sheasmør kan også hjælpe mod tørhed, kløe og skæl.

Fordelene ved hvedeekstrakt og ferskenkerneolie for håret


Hvedeekstrakt indeholder aminosyrer, som kan forbedre hårets elasticitet. Det gør det mere fleksibelt og mindre modtageligt for skader. Hvedeekstrakt kan gøre underværker, især for hår, der har været udsat for varmestyling eller kemiske behandlinger.


Takket være ferskenkerneoliens nærende egenskaber og dens evne til at styrke hårstråene ser håret fyldigere og mere voluminøst ud.


Ferskenkerneolie kan hjælpe med at udglatte hårets skællag, hvilket reducerer krus og sammenfiltring. Håret bliver lettere at style og lettere at style.

Sådan styrker de naturlige ingredienser håret

Sojaprotein og naturlige olier styrker håret under farveprocessen. Derfor indeholder alle NATURIGIN hårfarver sojaprotein og tre styrkende olier: appelsinskalsolie, grapefrugtolie og abrikoskerneolie.

Abrikoskerneolie nærer og styrker hår og hovedbund. Den er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer, især E-vitamin, og er en sand velsignelse for dit hår.


Den kan styrke hårstråene og hjælpe med at forhindre, at håret knækker og spalter så let.


Vitaminerne og næringsstofferne i abrikoskerneolie kan på vidunderlig vis give næring til hårsækkene og hovedbunden og fremme en sund hårvækst. Det kan også hjælpe nyt hår med at vokse.

Grapefrugtskalolie har naturligt rensende egenskaber, der effektivt kan fjerne overskydende olie, snavs og produktopbygning fra hovedbund og hår. Håret føles dejligt friskt og rent.
De sammentrækkende egenskaber i grapefrugtskalolie kan hjælpe med at afbalancere hovedbundens olieproduktion. Den kan være gavnlig for folk med fedtet hovedbund, da den regulerer talgproduktionen uden at forårsage overdreven tørhed.


De svampedræbende og antiinflammatoriske egenskaber i appelsinskalsolie kan hjælpe med at lindre skæl og kløe i hovedbunden. Den kan give lindring til folk med tør eller skællende hovedbund.
Den forfriskende duft af appelsinskalsolie kan have en beroligende og opkvikkende effekt på sindet og sanserne. Når den anvendes i håret, efterlader den en behagelig og forfriskende aroma.

Sojaprotein indeholder essentielle aminosyrer, der hjælper med at styrke hårstråene indefra og ud. Denne ekstra styrke er virkelig fantastisk! Det reducerer hårbrud og spaltede spidser, hvilket resulterer i sundere og mere modstandsdygtigt hår.

Aminosyrerne i sojaprotein har reparerende egenskaber, der kan hjælpe med at reparere og styrke beskadiget hår! Det er simpelthen fantastisk, da det kan hjælpe med at genoprette hårets naturlige struktur og glans, især hår, der har været udsat for varmestyling eller kemiske behandlinger.

Sojaprotein er en rigtig allrounder! Det forbedrer fugtindholdet, danner en beskyttende film omkring hårstrået og holder på fugten. Det fugter håret og reducerer tørhed og krus.

Arganolie, jojobaolie, vindruekerneolie og ekstrakter af citronskal beskytter håret

Arganolie fugter og plejer i dybden! Den er rig på fedtsyrer og antioxidanter, som kan trænge ind i hårstrået og fugte det i dybden. Resultatet er utroligt blødt, glat og medgørligt hår!

Arganolie danner også en beskyttende barriere på hårstråene og fungerer som varmebeskyttende middel ved styling med varme apparater. Den kan også beskytte håret mod miljøpåvirkninger og forebygge skader forårsaget af UV-stråler og forurening.

Næringsstofferne i jojobaolie, f.eks. E-vitamin, B-vitaminer og mineraler, kan styrke hårstråene og hårsækkene, hvilket reducerer sandsynligheden for brud og spaltede spidser. En drøm for ethvert hår!

Det er virkelig fantastisk, hvordan denne olie afbalancerer olieindholdet i hovedbunden. Derfor kan den ikke kun forebygge fedtet hår, men også sikre, at håret bevarer tilstrækkelig fugt.

Vindruekerneolie fugter tørt hår uden at efterlade det tungt eller fedtet.

Ekstrakt af citrusskal har naturligt rensende egenskaber, der kan hjælpe med at fjerne overskydende olie, snavs og produktopbygning fra hår og hovedbund. Efterlader håret rent og opfrisket.

MINDRE KEMIKALIER - MERE NATURLIG PLEJE

Ud over de 12 fantastiske naturlige ingredienser har NATURIGIN endnu flere fordele. Den indeholder ingen ammoniak, ingen parabener og ingen SLS, som ofte bruges i andre konventionelle hårfarver.

Ammoniak er særligt aggressivt og nedbryder håret, så det ofte er beskadiget efter farvningen. Når du vælger din hårfarve, skal du derfor altid sørge for, at hårets heling understøttes, og at der ikke bruges unødvendige kemikalier.