Certificeringer

Hos NATURIGIN ser vi ingen værdi i at udvikle produkter der giver fantastiske resultater, hvis de viser sig at være skadelige for dit helbred eller for miljøet. 

Vi har helt fra start af, haft fokus på at være gennemsigtige i vores produktbeskrivelser, og på at udvikle produkter som lever op til velkendte certificeringer fra anerkendte uafhængige organisationer – det er nemlig din garanti for, at NATURIGIN lever op til sit ord!

Vi bruger certificerede, økologiske ingredienser i alle vores formularer. Certificerede ingredienser betyder at hver ingrediens har været igennem en detaljeret udvælgelse og lever op til de højeste standarder, som er fastsat af uafhængige organisationer.  

Alle vores produkter indeholder økologiske, certificerede ingredienser, størstedelen af vores produkter er certificeret af en eller flere af de følgende tre mærker; Vegan Society Trademark, Svanemærket, eller Astma-Allergi Danmark.

ASTMA-ALLERGI DANMARK

Astma-Allergi Danmark samarbejder med de svenske og norske astma- og allergiforeninger. Sammen har de det fælles allergimærke, Astma-Allergi Nordic. Mærket gør det let at undgå unødvendige kemikalier, og minimerer risikoen for allergiske reaktioner og for at udvikle allergi. 

Udvælger omhyggeligt produkter der er fri for ethvert kendt allergifremkaldende stof og fri for konserveringsmidler.

Alle ingredienser i produktet er vurderet af en miljøkonsulent. 

Er fordelagtig for dig med hudallergi, astma og overfølsomheder.

CERTIFIED ORGANIC

Siden vores begyndelse i 2004, har vi produceret sundere produkter med certificeret økologiske ingredienser. Det betyder at de naturlige ingredienser vi bruger i vores produkter er certificeret økologisk af en uafhængig tredjepart. Der er naturlige og certificeret økologiske ingredienser i alle vores produkter.

SVANEMÆRKET

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Certificeringen garanterer at produktet lever op til strenge miljømæssige krav, strenge krav til brug af kemikalier, og overholder restriktioner for brug af energi og ressourcer. 

Garanterer NATURIGIN’s minimale miljøbelastning. 

Sætter strenge miljømæssige krav til alle stadier af produktudviklingen. 

Sætter strenge krav til mængden og brugen af giftige kemikalier.

Svanemærket fokuserer på helheden. Fra råvarer til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering. 

Garanterer at produktet er fri for mikroplast og hormonforstyrrende stoffer.

The vegan society trademark

Den veganske certificering, The Vegan Society Trademark, repræsenterer den internationale standard for veganske produkter. 

Sikrer at der på intet tidspunkt i produktudviklingen er brugt animalske produkter, biprodukter eller foretaget test på dyr. 

En international standard for veganske produkter. 

Kun produkter med høj kvalitet og etiske standarder er certificerede. 

Certificerer NATURIGIN’s støtte til den veganske sag og til dyrevelfærd.