NATURIGIN

NATURIGIN blev grundlagt tilbage i 2004, da vores forældre, Stig og Mette, besluttede sig for at tage de første skridt mod at skabe en sundere og renere skønhedsindustri. 

Vores mor var kun 28 år gammel, da lægerne fandt en knude i hendes bryst. Hun havde levet et sundt liv og haft en aktiv livsstil, så en brystkræftdiagnose kom som et stort chok for både hende og vores familie – heldigvis klarede hun den. 

Lægerne fortalte hende, at kræften ikke var genetisk bestemt. Med den besked besluttede hun sig for at tage sagen i egen hånd og undersøge sygdommen. Hun fandt ud af, at vi konstant bliver udsat for skadelige kemikalier, som for eksempel dem der kan findes i skønhedsprodukter, og at disse kemikalier kan være med til at øge risikoen for at udvikle kræft. 

Efter at have fundet ud af hvordan almindelige skønhedsprodukter kan påvirke vores krop og helbred, besluttede vores forældre sig for at udvikle sundere skønhedsprodukter, med den lavest mulige indvirkning på miljøet som muligt. Med NATURIGIN ønskede de at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at skabe produkter, der forener eksklusiv kvalitet og bæredygtighed.

Vi er stolte af at kunne sige, at vores forældre var revolutionerende, da de skabte NATURIGIN. De gjorde det klart for vores og fremtidens generationer, at skønhedsprodukter af den højeste kvalitet ikke behøver at være skadelige. 

Vi ønsker at NATURIGIN skal være tro mod dette! Men samtidig stiler vi mod altid at udvikle os til det bedre, og mod at revolutionere skønhedsindustrien som vi kender den i dag – for en renere og sundere fremtid. 

I dag byder vi, Clara, Christine og Caroline, jer velkommen til et fornyet NATURIGIN, og garanterer at vi fortsat vil tilbyde rene, sikre og bæredygtige produkter – og frem for alt garanterer vi at være The Voice of Clean Beauty. 

Clara, Christine & Caroline