Tilfredshedsgaranti

Vi hos NATURIGIN er dedikerede til at sikre din fulde tilfredshed som kunde. Vi ønsker derfor, at det skal være trygt at handle hos os og at oplevelsen med vores produkter er i top. Men vi ved hvor svært det er at købe hår- og hudpleje online. Derfor tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti.

Vores 100% tilfredshedsgaranti indebærer, at hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt ud tilfreds med dine køb af NATURIGINs eller LYKKEGAARDs produkter, kan du kontakte vores kundeservice inden for 30 dage efter modtagelsen af din ordre, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på det.

Uanset om du har modtaget et forkert produkt, oplevet beskadigelse under forsendelsen eller bare ikke er tilfreds med dit køb, er vi her for at hjælpe. Vi vil enten erstatte produktet eller tilbyde en refusion, afhængigt af din præference og situation.

For at gøre brug af vores tilfredshedsgaranti, bedes du kontakte vores kundeserviceteam via kundeservice@NATURIGIN.dk. Vores venlige og erfarne medarbejdere vil tage hånd om din henvendelse og assistere dig med at finde den bedste løsning.