INGREDIENSER

Avokadoolie

Nærer din hud med et højt indhold af betacaroten, protein, lecithin, fedtsyrer og vitamin A, D og E. Disse hjælper ligeledes med at fugte og beskytte din hud mod skadelige UV-stråler og øge kollagenmetabolismen.

4.6 - Fremragende - Trustpilot

Aloe Vera

Den store mængde vitamin og protein i aloe vera efterlader din hud smidig og fugtholdig. Den optræder især beroligende overfor irriteret hud.

4.6 - Fremragende - Trustpilot

Bomuldsgræsekstrakt

En indflydelsesrig antioxidant som sænker farten på hudens tidlige aldring og virker anti-inflammatorisk.

Solsikkeolie

Fungerer som en antioxidant og sænker derfor farten på hudens aldring, grundet indholdet af A- og C-vitamin samt Omega-3, -6 og -9.

Abrikosolie

Abrikosolie nærer huden, forebygger ​​fine linjer, forbedrer hudtonen og øger hudens udstråling. Det har også antiseptiske, antibakterielle og antioxidante virkninger, som hjælper med at mindske pletter og beskytter mod miljøskader.

Nordisk Havre

Den store mængde vitaminer og antioxidanter bekæmper resterne af hverdagens luftforurening, tør hud samt døde hudceller. Derudover fjerner antioxidanterne snavs og olie, som tilstopper porene.

4.6 - Fremragende - Trustpilot

Agurk

Agurk virker anti-inflammatorisk og hjælper huden med at skære ned på olieophobning.

Rosmarin

De nærende stoffer hjælper med at beskytte hudcellerne mod skade, som luftforurening forårsager.

Abrikosolie

Kransburre er en ideel forureningsbekæmper. Dette bunder i de frie radikaler og anti-inflammatoriske egenskaber, som omsættes til vital hudbeskyttelse.

Multebærekstrakt

De mange vitaminer i multebær bruges til at gendanne huden samt beskytte den mod forurening, vind og vejr. Multebær hjælper samtidig med at bremse hudens aldring og forbedrer hudtone og elasticitet.

4.6 - Fremragende - Trustpilot

Blåbærekstrakt

Blåbær indeholder indflydelsesrige antioxidanter, som sænker farten på hudens tidlige aldring og virker anti-inflammatorisk.

4.6 - Fremragende - Trustpilot