Historien om LYKKEGAARD

Jeg hedder Mette Lykkegaard og har altid gået meget op i at bruge sunde og funktionelle skønhedsprodukter, samt at mine børn tillige har haft sunde og bæredygtige muligheder.

I en alder af 28 år og jurastuderende i Aarhus, blev jeg diagnosticeret med kræft. Jeg var selvfølgelig skræmt fra vid og sans, især da jeg fandt ud af at kræften ikke var arvelig men fremkaldt af udefrakommende faktorer. På dette tidspunkt gik det op for mig, hvor meget skade tilsyneladende harmløse produkter, som jeg puttede på kroppen hver dag, kunne gøre.

Jeg uddannede mig i de efterfølgende år som advokat med møderet for højesteret, hvor jeg har ekspertviden på mine specialeområder som bl.a. omfatter miljøret og ligebehandling.

I denne periode var jeg gravid 7 gange, men bliver kun mor til fire sunde børn heraf et tvillingepar. 

Trods mit arbejde som advokat, blomstrer en ide mellem min mand og jeg om at sætte en ny, banebrydende retning indenfor naturlig hårpleje. Vi rejser verden rundt og taler om økologi, certificeringer, ingredienser og det skandinaviske livssyn med vores virksomhed NATULIQUE.

Vi går begge fuld tid på vores virksomhed som vokser sig større og større. Vi producerer og sælger økologiske og naturlige hår- og hovedbundsprodukter til saloner globalt, og det gør vi stadig den dag i dag. Vi elsker vores samarbejde med professionelle fagpersoner fra hele verden, herunder kosmetologer og hudspecialister. De er passionerede og dedikerede.

Min baggrund og viden om retningslinjer og sikkerhedsvurderinger af kosmetiske produkter kommer dagligt i brug i mit arbejde, og min faglige ballast er uundværlig, når der skal navigeres i kosmetikindustriens lovgivning.

Alt dette danner grundlaget for LYKKEGAARD – et brand som er relativt nyt, men ideen, visionen og erfaringerne går langt tilbage. Derfor gør det os til det lette valg, hvis du søger et transparent, ægte og sundt brand – udefra og ind – som vil gå skridtet længere for dig og miljøet.